La nostra història

Per a buscar els orígens de Superestalvi cal tirar la vista enrere. Viatgem en el temps fins a 1911. La Tomasa Totoliu Antolin va començar a vendre ous i aviram al Mercat de la Concepció de Barcelona, situat al barri de l’Eixample.

El que llavors va ser la millor manera de trovar el sustent de la família Capdevila, es va convertir en l’origen d’un projecte que avui continua viu amb la 4a generació i Caterina Capdevila al capdevant.

Anys més tard, en 1967, Blai Capdevila Totoliu va descobrir en un viatge a França una cadena d’autoservei d’alimentació. Es deia L’èpargne (en català L’estalvi) i va ser la seva inspiració per a obrir un dels primers establiments d’autoservei en alimentació de la ciutat de Barcelona: Superestalvi del carrer València 317, davant del Mercat de la Concepció.

Després d’anys de treball i dedicació, Blai Capdevila Nogue, fill del fundador de Superestalvi, va obrir dues noves botigues el 1985. A la primera botiga del carrer València se suma la del carrer Rubén Darío i la de Ramón Albó. Un any després s’inaugura el supermecat del carrer Sant Antoni Maria Claret.

A poc a poc, es continua escrivint la història de Superestavi. El negoci familiar contínua creixent i, entre 1993 i 1995, entra en els mercats municipals amb les botigues de Sarrià, Les Corts i el Clot.

Quatre generacions després, Supersestalvi segueix fidel a l’esperit amb el qual va néixer. Sempre a prop teu, treballem cada dia per a oferir-te els millors productes sense sortir del barri. Tot el que necessites per a ocupar-te del que realment es important.

L’any 2023 es va inaugurar una nova botiga al Mercat de Felip II.