La nostra història

Per a buscar els orígens de Superestalvi cal tirar la vista enrere i viatjar en el temps fins el 1911. La Tomasa Totoliu Antolin va començar a vendre ous i aviram al Mercat de la Concepció de Barcelona, situat al barri de l’Eixample.

Anys més tard, el 1967, Blai Capdevila Totoliu va descobrir en un viatge a França una cadena d’autoservei d’alimentació. Es deia L’Èpargne (en català, l’Estalvi) i va ser la seva inspiració per obrir un dels primers establiments d’autorservei en alimentació a la ciutat de Barcelona: Superestalvi del carrer València 317, davant del Mercat de la Concepció.

Poc a poc, es continua escrivint la història de Superestalvi i el negoci familiar continua creixent. Entre el 1993 i el 1995, s’inauguren les botigues dels mercats de Sarrià, les Corts i el Clot.

L’any 2023 el negoci passa a mans de Miservi de Supermercats SL, empresa participada el 50% per Valvi Alimentació i Serveis SL i el 50% per Transgourmet Ibérica SA, seguint fidel a l’esperit amb el qual va néixer. Sempre a prop teu, treballem cada dia per oferir-te els millors productes sense sortir del barri. Tot el que necessites per ocupar-te del que realment és important.