Aquest Nadal… que no faltin els canelons

Cada any invertim moltes hores pensant en el menú de Nit de Nadal, Nadal, Nit de cap d’any, Any Nou, nit de Reis… Els mesos de desembre i gener estan plens d’esdeveniments i el menjar és molt important en totes les celebracions.

Què preparo aquest any de plat principal?

No et compliquis, cuinar per a moltes persones no és senzill. Calcular temps, mesures, ingredients, pot generar-te molt estrès, despesa i esgotament. Es tracta de gaudir de l’època nadalenca sense que les celebracions suposin un problema.

El millor és triar una aposta segura, buscar un plat principal contundent, senzill de preparar, que agradi a tothom i que no et porti moltes hores.

Els canelons de Sant Esteban

Com bé saps, a Catalunya i Balears cada 26 de desembre se celebra Sant Esteban i es menja canelons. Una tradició arrelada des de principis de 1800, encara que fins a 1911 no es van començar a cuinar a casa. Va ser en aquest any quan un empresari va començar a comercialitzar les plaques per a canelons i aquest deliciós menjar es va fer molt popular.

Ara les coses han canviat, pràcticament en totes les llars disposem dels electrodomèstics necessaris per a elaborar gairebé qualsevol menjar. Hi ha moltes opcions. Pots fer canelons casolans, comprant al nostre supermercat tots els ingredients: pasta de canelons, tomàquet, formatge ratllat per a gratinar, carn picada, o al tradicional, amb les restes del menjar de Nadal. I recorda que acabem d’estrenar una secció amb tot el necessari per a la llar: recipients de cristall per a canelons i pasta, tuppers, paelles, bols…

Si el problema és el temps, sempre pots comprar canelons gourmet llestos per a enfornar del nostre proveïdor Manjaral, líder en productes de primera qualitat. A Superestalvi hem seleccionat els següents sabors, quin és el teu?

    • Canelons de carn amb beixamel i formatge ratllat.
    • Canelons de bolets amb beixamel i formatge ratllat.
    • Canelons de bolets sense formatge per a condimentar al gust.
    • Canelons de carn sense formatge per a condimentar al gust.
    • Canelons XL de capó sense formatge per a condimentar al gust.
Tags:
canelons nadal
Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter