volta a la rutina

Volta a la rutina sense estrès

Comença setembre, un mes d’inici d’any per a moltes persones. Les merescudes vacances han acabat i en breu els nens també tornen a la seva rutina escolar. Perquè enguany no passi això de sempre, volem ajudar-te.

Sempre són útils alguns consells per a preparar la teva casa en aquesta època de canvis, feina, mudances i canvi de vida.

 

Prepara la tornada al col·le i al treball

Ara a Superestalvi tenim nova secció: “*Bassar-Paraments”. En les prestatgeries d’aquest espai podràs trobar cantimploras, termos i tuppers de totes les grandàries per al take away. Porta’t el teu menú de casa a qualsevol lloc: menjar preparat, entrepans, amanides,… Només has de triar el recipient que millor s’ajusti al teu menjar. Aquesta secció la trobaràs en les noves botigues que hem reformat en els mercats de Les Corts i el Clot.

Omple el teu rebost

El rebost és més important del que sembla. En tractar-se de productes no peribles, sempre et poden salvar d’un imprevist. A Superestalvi tens tot tipus de llaunes de conserva tant de productes de la mar, com a fruites, verdures, hortalisses i llegums.

Però el rebost no sols s’omple de menjar. No oblidis comprar draps nous, baietes, fregalls, bosses d’escombraries i productes de neteja. És recomanable renovar aquest tipus de productes per a evitar acumulació de bacteris.

Torna a l’alimentació saludable

Després dels excessos de l’estiu és moment de netejar i purificar el nostre organisme. Tornarem a incorporar diàriament la fruita i la verdura en els seus diferents formats: fresca, a la planxa, bullida, en amanides o com a acompanyament de principals. L’aigua com a base de la nostra hidratació i per a completarem la ingesta de líquid: sucs i infusions. Tota la fruita i verdura ara la podeu trobar en les noves neveres que estem incorporant a les nostres botigues; compten amb més espai d’emmagatzematge, amb mesuradors de temperatura òptima i prestatges perquè resulti més senzill trobar el producte.

Tornar a l’esport

Tornar a realitzar exercici és important per a mantenir aquest equilibri que es va perdre entre els mesos de juny i juliol. És important que sigui gradual per a evitar lesions. Començar amb poca intensitat, llargs passejos, una mica de bici, que a més de ser saludable evita la contaminació i fomenta el comerç de proximitat. Tria les escales en lloc de l’ascensor. Gràcies a un inici escalonat podràs començar el gimnàs amb els músculs i articulars ja carregats i evitaràs estirades.

Setembre, si s’organitza amb temps, no ha de suposar un caos en les nostres vides. Planificar la casa, l’alimentació, la volta a la rutina i l’activitat física, és clau per a una bona arrencada.

A Superestalvi no tenim gimnàs, però podem ajudar-te al fet que el teu retorn a la rutina sigui més còmode i suportable.

Feliç retorn!

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter