Superestalvi, més BIO que mai

L’ecologia, la cura del medi ambient i el reciclatge són part de les nostres vides des de fa anys. Cada vegada són més les empreses que se sumen a la tendència del natural i compleixen amb les normatives de respecte i cura mediambiental.

Els productes Bio són aquells produïts de manera natural, sense químics i sense manipulació genética. Les seves propietats no han estat alterades. A més, aquests productes han d’estar marcats amb el seu segell acreditatiu, si no, no són Bio.

Una de les noves seccions que hem incorporat a les nostres botigues Superestalvi és precisament la de productes Bio. Una secció pensada per a aquelles persones conscienciades amb els productes que han estat produïts respectant el medi ambient, sense l’ús de pesticides, fertilitzants, herbicides i sota pràctiques d’agricultura sostenible.

En les nostres prestatgeries trobareu multitud de productes amb el seu segell corresponent que acredita que realment són productes orgànics o biològics. Aquests són alguns dels productes Bio que tenim disponibles a Superestalvi, encara que el millor és que vingueu a visitar-nos i descobriu la nostra secció verda:

  • Begudes: infusions, refrescos, sucs, llimonada, llets variades…
  • Farina de cigrons.
  • Musli de fruites i de fruits vermells.
  • Flocs de civada.
  • Coques de blat, arròs, cúrcuma i pebre.
  • Xocolata negra.
  • Llavors de lli daurat, sèsam torrat, gira-sol, xia.
  • Gofres
  • Natxos de blat de moro.
  • D-Pur.

Perquè trobis les seccions fàcilment, a les nostres noves botigues hem incorporat cartells de cartó reciclat amb el nom, així la teva compra et resultarà més senzilla i ràpida.

Per què triar productes Bio?

Són molts els beneficis que té apostar pel consum de productes Bio. Si vols saber quins són, continua llegint…

En primer lloc, els productes Bio són saludables, 100% naturals, sense químics, ni alteracions genètiques. Es tracta d’aliments de qualitat i sotmesos a controls rigorosos i certificacions. Tenen més sabor, són més purs i nutritius.

En segon lloc, aquest tipus d’alimentació beneficia al comerç local i just. Afavoreix la sostenibilitat, ja que no genera residus i el seu cultiu requereix de menys energia.

I, finalment, contribueix al benestar animal. Aquest tipus de granges vetllen per la salubritat i confort dels animals enfront d’altres més industrialitzades i amb massificació d’animals.

Si t’hem convençut, vine a visitar-nos i dona un cop d’ull a l’assortiment que hem triat per a les nostres botigues Superestalvi.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter