productes sense gluten

Vine’t a Superestalvi i descobreix tots els nostres productes sense gluten

La celiaquia és una malaltia crònica que afecta un 1% de la població de l’estat espanyol, és a dir, a unes 450.000 persones. Encara que es creu que només el 25 o 30% de les persones celíaques estan diagnosticades. La celiaquia és una intolerància permanent al gluten, una proteïna present en el blat, l’ordi i el sègol, i afecta a la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

Les persones celíaques o amb intolerància han d’estar atents als etiquetatges dels productes per a evitar consumir aliments amb gluten. Ingerir aquesta proteïna desencadena una resposta immune en l’intestí prim que pot provocar dolor estomacal, fatiga, vòmits, diarrea o pèrdua de pes, entre altres manifestacions.

Afortunadament, cada vegada hi ha més consciència sobre aquesta malaltia i són molts els comerços que ja disposen a les seus prestatgeries de productes sense gluten.

A Superestalvi portem anys oferint aquest tipus de productes perquè les persones celíaques tinguin més opcions per a gaudir d’una alimentació equilibrada, variada i saludable. Cada producte porta el seu segell identificatiu i homologat.

Productes sense gluten a Superestalvi

A Superestalvi disposem d’un assortiment molt variat per a aquelles persones que pateixen celiaquia. Cada producte va identificat amb el seu distintiu corresponent “Sense gluten” i, a més, indiquem amb un cartell verd: “Sense Gluten”, perquè no hi hagi cap  dubte. Aquest etiquetatge compleix els estàndards específics per a garantir la seguretat de les persones celíaques.

És important recordar que el nostre personal està a disposició dels clients per a ajudar i assessorar. Una de les nostres missions és crear un espai on tot tipus de persones puguin trobar tot allò que els faci falta segons les seves necessitats. En definitiva, un supermercat amb productes per a tots.

Si fas un recorregut per les botigues de Superestalvi, aquests són alguns dels productes sense gluten que podràs trobar en les prestatgeries:

Pa

Pa de motlle, torrat, amb llavors i ratllat. Crackers, snacks de pa cruixent normals i de xocolata. Farina per a rebosteria.

Desdejuni

Flocs fins d’ordi integral, magdalenes, muesli amb fruits vermells i amb xocolata, galetes normals o de xocolata i cereals.

Pasta

Pasta, macarrons i espaguetis.

Pizza

Pizza de pernil al forn de pedra.

Lactis

Iogurts, natilles i flams.

Snacks

Xips de verdures de moniato taronja i violeta, de xirivia i remolatxa, tortetes d’arròs i de blat de moro amb xocolata negra. Snacks variats de diferents marques comercials.

Si encara no sabies que disposàvem d’aquesta mena de productes, esperem haver solucionat els teus dubtes. Normalitzar les malalties és clau perquè la nostra societat sigui cada vegada més inclusiva i solidària.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter