nou superestalvi

Benvinguts al nou Superestalvi Mercat del Clot!

Estem d’estrena! El Superestalvi situat al Mercat del Clot canvia la seva imatge. Una reforma que ha suposat un canvi radical del model de supermercat amb el nou disseny de la imatge corporativa i restyling.

La nostra millor versió

Gràcies a aquesta renovació, ara podem oferir-te un supermercat més accessible, dinàmic, ràpid, eco-friendly, amb més assortit i noves seccions. A més, hem ampliat les instal·lacions des de 200 a 400m2 doblegant la superfície per a oferir més producte i comoditat a l’hora de fer la compra.

Plans de futur

Entre els nostres plans de futur està treballar per a donar-te sempre el millor. Per això, aquest model continuarà implantant-se en la resta de supermercats com ja s’ha fet enguany al Mercat de Corts i, ara, al Mercat del Clot.

Més assortit de productes

A més de la profunda remodelació, s’ha ampliat el gènere a les següents seccions:

  • Celler. Amb una àmplia selecció de vins nacionals, internacionals i catalans.
  • Neteja de celler, neteja, i la secció de congelats i preparats de la mà del nostre proveïdor premium de productes congelats Manjaral.

I hem creat noves seccions com són els espais de jardineria, bio, fruiteria, basar i menjar internacional. Una iniciativa que va sorgir per a donar resposta a la demanda d’aquesta mena de productes i la necessitat d’oferir al client un supermercat més  adaptat als nous temps.

Les nostres portes ja estan obertes per a tu!

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter