Col·labora amb el Gran Recapte del 19 al 27 de novembre

Superestalvi és un supermercat familiar compromès amb les famílies del barri, els veïns i treballadors. Amb la pandèmia, milions de persones han quedat en situació de pobresa. Per això, un any més, ens unim a la causa del Gran Recapte del Banc d’Aliments, perquè cap família es quedi sense menjar aquest Nadal.

El Gran Recapte és un dels moviments de solidaritat ciutadana més important de Catalunya. Enguany, del 19 al 27 de novembre necessitem de la teva col·laboració per a arribar a totes les famílies catalanes que ho necessitin.

L’any passat va ser un èxit. Superestalvi, gràcies a tots els nostres clients, va recaptar una gran suma que va fer possible donar aliment a milers de famílies de Barcelona. Enguany volem repetir, volem continuar sent solidaris i compromesos amb els nostres veïns que estan travessant una difícil situació.

Com podeu ajudar?

Pots realitzar la teva aportació en qualsevol de les nostres 7 botigues de Barcelona en el moment de finalitzar la compra en caixa. Les aportacions van d’1 a 50 euros, la quantitat que triïs t’apareixerà en el teu tiquet de compra. Per cada aportació et regalem un sticker de record que també pots col·locar en un tòtem que hem instal·lat en cada supermercat amb l’ànim de motivar a altres clients a fer les seves aportacions.

Amb totes les vostres donacions es prepararan cistelles personalitzades segons les instruccions del Banc d’Aliments per a poder donar els productes que realment necessita cada família.

30 milions de quilos d’aliments

En 2020, quatre Bancs d’Aliments de Catalunya van distribuir al voltant de 30 milions de quilos d’aliments. En l’actualitat atenen 267.000 persones a Catalunya, un 35% més de persones des de l’arribada de la COVID. T’esperem del 19 al 27 de novembre en qualsevol de les nostres botigues Superestalvi amb el millor dels somriures, perquè sabem que enguany cap veí es quedarà sense celebracions nadalenques.

Gràcies des de l’equip Superestalvi, amb tu des de 1967.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter