Comerç de proximitat: consum sostenible i responsable.

Els temps han canviat i les teves necessitats també. La Covid-19 va irrompre en les nostres vides al 2020 i va trastocar tots els nostres plans. El món es va fer petit i, de sobte, vam mirar més atentament al nostre voltant. Ens sentim més units a la nostra comunitat, vam començar a pensar localment i canviem la nostra llista de prioritats.

 

Vam reconèixer la importància de professionals moltes vegades oblidats i reforcem el vincle amb les petites botigues de barri. Aquestes que, com Superestalvi, van estar aquí en tot moment per atendre les nostres necessitats essencials.

 

Consum de proximitat

La pandèmia va generar un canvi que ha arribat per quedar-se. Un canvi que ha aconseguir posar en el centre d’atenció a un nou model de consum responsable, solidari i respectuós amb el medi ambient. Ha arribat el moment d’aprofitar la consciència col·lectiva perquè, a través de petits gestos, aconseguim aportar el nostre granet de sorra per aconseguir crear un món millor. I és que comprar productes de proximitat i fer-ho en el teu entorn més proper té conseqüències molt beneficioses per a productors, comerciants, consumidors i medi ambient. Què més es pot demanar?

 

Raons per triar el consum de proximitat

Sempre a prop teu, Superestalvi és un supermercat familiar que aposta pel comerç de proximitat. Perquè és el que som i perquè pensem que és l’única manera de buscar la millor opció per a tothom. Si encara tens dubtes, t’ho posem fàcil. Aquests són els motius pels quals triatr el consum de proximitat:

 

1. Estem al teu costat. Superestalvi és un supermercat de barri. Set botigues a Barcelona perquè no hagis de fer grans desplaçaments i puguis tenir tot el que necessites en el teu entorn més proper. Com nosaltres, els petits comerços del teu barri estan sempre a un pas teu perquè no et falti de res.

 

2. Un barri ple de vida. Lluny de les grans superfícies, les botigues de barri donen vida als carrers de Barcelona. És la forma de donar suport al petit comerç i de mantenir l’activitat econòmica de la comunitat. Un barri sense comerços ofereix una pitjor qualitat de vida als seus veïns.

 

3. Servei al client de qualitat. El tracte proper del comerç de proximitat és un valor intangible i diferencial. Treballadors que coneixen als seus clients, els seus gustos, les seves prioritats… Una relació de confiança que eleva l’experiència de compra i que no pot trobar-se en grans superfícies o botigues de les cadenes comercials.

 

4. Sense aglomeracions. Ara més que mai, fugim de les aglomeracions. No només perquè ens fan perdre temps i incomoden, sinó per seguretat. Els locals petits amb aforaments controlats ens donen la tranquil·litat que necessitem.

 

5. Atenció personalitzada. El comerç de proximitat t’ofereix un tracte personalitzat, càlid i proper. Amb bons consells i atenció durant tot el procés de compra.

 

6. Menys trasllats, menys contaminació. Caminar pel barri, anar a comprar,… No necessitar el cotxe és còmode, però també respectuós amb el medi ambient. El consum de proximitat implica viure en el teu entorn i evitar els trajectes llargs i a la contaminació que aquests suposen.

 

7. Treball local. El consum de proximitat és solidari. Perquè els que treballen al barri són persones amb nom i cognom. Els treballadors són família, veïns, amics… Poder ajudar amb una cosa tan senzilla com anar a comprar és una petita acció que genera grans canvis.

 

8. Especialització i experiència. A les botigues petites és on pots trobar especialització. Professionals que coneixen al detall els seus productes i serveis i que poden oferir-te un servei d’alta qualitat avalat per l’experiència.

Fins aquí les raons que ens porten a treballar per recolzar el consum de proximitat. Perquè volem seguir sent part d’aquesta vida de barri que tant ens agrada. I tu? Vols ajudar-nos a construir un món millor? El canvi comença avui… T’esperem a Superestalvi!

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter