“És un honor tenir una clientela de tants anys tan fidel a Superestalvi”

Caterina Capdevila, quarta generació d’aquesta cadena de supermercats, s’estrena inaugurant el seu flagship al Mercat de les Corts. I és que la cadena de supermercats Superestalvi estrena nou establiment i nou canvi generacional d’aquesta família d’empresaris. Però, a més, evoluciona cap a un nou model de botiga funcional, intuïtiva, còmoda i adaptada a les noves generacions.

“Ens estrenem amb dues seccions noves: congelats premium i un celler. I ampliem altres com a infantil, cuina internacional i mascotes”. Anuncia Caterina Capdevila, directora general de la cadena.

Una adaptació als nous temps en la qual s’ha decidit fer una ampliació d’horaris per a facilitar la compra tenint en compte la jornada laboral. Això ho valoren especialment els clients. “La proximitat, l’atenció personalitzada, la ubicació en els barris on hi ha mercats són aspectes que els nostres clients valoren molt positivament”.

Però si hi ha alguna cosa que els veïns de Barcelona aprecien, és l’estreta relació que Superestalvi té amb els clients. “No són un més, sinó que són part de Superestalvi. Se senten escoltats, a casa i l’atenció és personalitzada. La major part del nostre equip porta més de quinze anys amb nosaltres pel que coneixen perfectament al client i les seves necessitats”.

La competència avui dia és molt forta, són moltes les cadenes de supermercats que formen part de multinacionals i cada vegada resulta més complicat a les empreses familiars competir amb els grans. “El sistema està dissenyat per a protegir les grans empreses. Les petites ens quedem enrere, i només ens queda el que els clients i veïns creen en nosaltres perquè coneixen la nostra trajectòria, el nostre personal i se senten a casa”.

Malgrat la dificultat d’atreure a nous públics com són, les noves generacions, Caterina se sent molt afortunada pel nivell de fidelitat dels seus clients: “És un honor tenir una clientela de tants anys que és molt fidel a Superestalvi i els comerços de barri”.

Seguir la intuïció i l’energia de les generacions passades que els han format i traspassat els valors de l’empresa, és la clau d’un negoci familiar. Un negoci que compta amb sis establiments a la ciutat comtal i porta funcionant més d’un segle als barris de Barcelona.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter