Estrenem nou Superestalvi al Mercat de les Corts

Superestalvi torna a obrir les seves portes al Mercat de Les Corts després de setmanes d’intensa remodelació. Una botiga nova, més moderna, intuïtiva, adaptada i accessible, amb més assortit i amb els productes al mateix preu.

Un dels grans canvis que hem implementat al nou Superestalvi ha estat la incorporació d’una nova porta d’entrada en el nostre supermercat situada en el Carrer de les Corts. Perquè quan el mercat estigui tancat, podràs accedir sense problemes al nostre establiment. La porta d’accés del mercat continuarà sent la mateixa, de manera que, des d’ara, Superestalvi Corts tindrà dues portes.

Nous horaris

Ampliem horaris, sí, perquè som conscients que a vegades només pots fer la compra en un horari molt limitat, per això, des d’abril, obrim de dilluns a dissabte en horari de matí i tarda. De dilluns a dijous de 8:00 a 14:30 h. i de 17:00 a 20:00 h., i el divendres de 8:00 a 20:00 h. Podràs continuar realitzant la teva compra per telèfon o a través de l’aplicació de Glovo.

Conscients de les necessitats actuals del client, hem creat un nou concepte de botiga que facilita la compra gràcies a la senyalització en els passadissos, les prestatgeries de producte lleugerament més baixes per a facilitar la visibilitat del gènere i expositors diferenciats. Amb aquests canvis volem millorar la teva experiència en el nostre establiment, que trobis tot allò que necessites de manera ràpida i senzilla.

Ampliem les seccions

Hem ampliat la secció infantil, la de mascotes i també la de cuina internacional. A partir d’ara, els clients podran viatjar per l’Índia, Mèxic i el Japó a través de la seva gastronomia. En aquestes seccions podràs trobar els ingredients necessaris per a elaborar el teu propi sushi, fajitas i menjar de l’Índia. Superestalvi es puja al carro internacional!

Perquè volem que en el nostre supermercat trobis de tot, des d’ara comptem amb més productes. Celler de vins nacionals i internacionals tant blancs com negres. Productes congelats de peixos Premium marca Manjaral; empresa de referència en productes congelats de primera qualitat. Amb aquest nou proveïdor, Superestalvi estrena en els seus congeladors: gambón, gambes, galera, sépia, filet de lluç i salmó, entre altres productes de la mar.

Ampliem també assortit de menjars preparats per a aquelles persones que han de menjar en la seva oficina o a la universitat. Disposem de canelons, lasanyes, croquetes o pebrots farcits.

Més varietat, menys temps, compra accessible, mateix preu, ampliació d’horari… Així és la nostra nova botiga Superestalvi Mercat de Corts.

T’esperem!

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter