Horaris del mes d’agost de les botigues de Superestalvi

Com cada estiu, la nostra cadena de supermercats Superestalvi adapta els seus horaris per a continuar oferint el millor servei als veïns de Barcelona i afavorir, a més, el descans del personal que cada dia fa que la nostra gran família de botigues segueixi endavant.

Des de 1967 som “el súper del barri”, el que està amb tu quan més el necessites, el que s’adapta a les teves necessitats, amb producte de proximitat i màxima qualitat.

Per això, continuem oberts durant el mes d’agost, perquè no et falti de res, encara que amb alguna variació en els horaris de cada supermercat que només afectarà aquest mes.

Aquests són els nous horaris d’estiu dels supermercats Superestalvi fins al 31 d’agost, inclusivament:

  • Mercat de Sarrià. Durant el mes d’agost estarà obert només en l’horari habitual de matins, per a continuar donant servei diürn als clients.
  • Mercat de les Corts. Dilluns i dissabte tancat per la tarda, divendres de 8:00 a 14:30 h. i de 17:00 a 20:00 h.
  • Rubén Darío nº18. Aquest centre manté aquest estiu el seu horari habitual de dilluns a divendres, matí i tarda, excepte els dissabtes, que només estarà obert al matí.
  • València núm. 317. De dilluns a divendres de 8:00 a 14:30 h. i de 17.30 a 21:00 h. Dissabte de 8:00 a 14:30 h.
  • Mª Claret núm. 3. De dilluns a divendres de 9:00  a 14:30 h.  i de 17:30 a 21:00 h.; dissabte de 9:00 a 14:30 h.
  • Mercat del Clot. Romandrà tancat.

El servei de compra telefònica, a domicili i en línia a través de l’aplicació Glovo, continuarà funcionant amb normalitat per a facilitar la compra als que tinguin dificultats per a poder realitzar-la de manera física.

En aquest enllaç podràs veure tots els horaris habituals dels nostres supermercats punxant sobre cada botiga: https://superestalvi.com/botigues/

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter