tupper_crsital

Menjar en l’oficina de manera saludable és possible

Es va acabar el menjar en restaurants entre setmana, les paelles a la platja o les barbacoes a l’aire lliure. Això és cosa de les vacances. Però el treball exigeix una rutina perquè menjar en l’oficina sigui saludable, variat i equilibrat. Els experts recomanen ser molt organizats, ja que es tracta de cinc del set menjars; és a dir, el gruix de la nostra alimentació setmanal dependrà del menú que preparem, i això condicionarà el nostre estat físic, mental i el rendiment laboral.

Consells a l’hora de preparar el menú setmanal

  • Els nutricionistes recomanen un plat únic, però que tingui de tot. Quants més colors i tipologies d’aliments, millor per a la nostra salut.
  • Evita el sucre i els greixos, perquè resulten pesats per a la digestió. Reprendre el treball després de la pausa per a menjar amb l’estómac inflat i amb malestar abdominal, perjudica el rendiment laboral.
  • L’amanida cal amanir-la just abans de prendre-la per a evitar que s’estovi. En els nostres supermercats, tenim amanides fresques de primera qualitat per a portar-te a l’oficina envasades. Pots triar entre amanida cessar de pollastre i de pasta amb tonyina.
  • Slow Food: un moviment que va arribar fa alguns anys per a quedar-se. Menjar a poc a poc, gaudint de cada mos, sense ordinador ni mòbil. Menjar sense pressa i sense pensar en el treball, i relaxant la ment. Potser l’entorn no és l’adequat, però d’això ja s’encarrega la imaginació…
  • Guisats, sopes i estofats enfront de plats a la planxa. Malgrat que un pit de pollastre és un plat d’allò més sa, no és l’opció més òptima per a portar-la al treball perquè passades diverses hores perd les seves qualitats organolèptiques.
  • A vegades sortim amb pressa i a penes tenim temps de preparar menjar per a portar. No et preocupis. En el teu Superestalvi més pròxim pots trobar fideus orientals per a escalfar al microones, fideuà Mediterrània i macarrons. Treballem amb empreses de primera qualitat que elaboren productes premium perquè ho gaudeixis gairebé, com en la teva pròpia casa.
  • Hidratació. No totes les persones necessiten beure entre dos i quatre litres d’aigua al dia. Depèn molt de l’alimentació de cadascun, ja que molts aliments contenen aigua per se.
  • La fruita sempre cal portar-la a l’oficina sencera, amb l’objectiu de mantenir les seves vitamines i aportacions en estat òptim. A més, hi ha algunes fruites que no aguanten diverses hores sense pell, com és el cas de l’alvocat, les pomes o el plàtan. No obstant això, altres com el meló, el raïm, les cireres o la taronja, no sofreixen tanta oxidació. Una altra opció és comprar-la just abans de menjar en el supermercat o el mercat.

Cristall vs plàstic

Cada vegada són més els que trien un tupper de vidre en lloc dels de plàstic. I les raons són moltes! Els tuppers de vidre no es deformen amb la calor, tampoc s’espatllen després dels usos, no agafen olor, ni color en contacte amb uns certs aliments. Sempre encaixen en tancar, per la qual cosa són més hermètics i conserven millor els aliments, a més de ser ecològics i reciclables. Un tupper de cristall, si no es trenca, pot durar dècades. No obstant això, els de plàstic cal rebutjar-los cada cert temps perquè s’espatllen després de ser exposats a altes temperatures i les consegüents partícules que desprenen. Més clar? Vidre.

Com a casa enlloc. És cert que menjar en l’oficina no sempre és el millor pla, però recorda: pensa en la teva salut i intenta que menjar sigui el més equilibrat possible i en un entorn de calma i sense tecnologia. L’objectiu: que la pausa del migdia suposi una veritable desconnexió.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter