supermercado superestalvi

Menys plàstic als supermercats Superestalvi

Els canvis mai arriben de forma aïllada. En la nostra política de creixement i millora dels espais dels nostres supermercats també va implícit un canvi de consciència cap a un nou model més ecològic, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

En l’últim any, hem remodelat dos supermercats, el del mercat de Les Corts i el del Clot, i hem realitzat una nova obertura dins d’un altre dels mercats de la ciutat, el mercat de Felip II. En tots ells, hem aplicat el nou concepte encaminat a reduir emissions, contribuir al desaprofitament zero, menys plàstic i més materials reciclats i reciclables.

La cartelleria dels nous supermercats ara és de paper; s’ha rebutjat en la mesura que sigui possible els elements plàstics i, a poc a poc, s’estan substituint de les botigues aquests materials per uns altres que, amb la mateixa funció, contaminen menys. Un clar exemple és la secció de Basar i Paraments on trobareu tuppers, envasos de plàstic reciclat, gerres… i ampolles reutilitzables. I quan acabis de comprar… també tenim bosses de paper i bosses de plàstic reciclat.

Coneixes les 3R?

El “usar i tirar” s’acabarà. O almenys, és el que des de Superestalvi volem fomentar. Un consum i ús responsable de les coses. Reduir, reutilitzar i reciclar. Tres paraules que no hem d’oblidar per a tenir-les present en el nostre dia a dia, perquè un simple envàs de vidre de iogurt, es pot convertir en un per a llapis o per a petites flors. Petits gestos que impliquen grans canvis i contribueixen a la sostenibilitat del planeta.

Reduir no sols és consumir menys, sinó també, comprar al teu supermercat de barri en lloc d’agafar el cotxe per a fer quilòmetres. Així, reduïm emissions i energia. També pots substituir el plàstic per vidre o cartó, que són matèries reciclables.

Reciclar sembla que ja ha calat des de fa anys en les llars. Són molts els que separen les escombraries i la distribueixen en el seu contenidor corresponent.

I reutilitzar no és una altra cosa que donar una segona vida a productes que estem acostumats a rebutjar.

T’uneixes a les 3R?

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter