Menys Residus

Cada vegada està més present la necessitat de generar un canvi en els nostres hàbits de consum. El planeta ens està donant senyals. La sobreproducció d’aliments aconsegueix uns números desorbitats que ens fan ser cada vegada més conscients dels productes que comprem i on els comprem.

 

A Superestalvi, un dels pilars bàsics és reduir el malbaratament d’aliments. Per això comptem amb un equip de persones que s’encarreguen d’ajustar els nostres estocs al mil·límetre per aconseguir no llençar aliments a les escombraries. Així i tot, molts dels productes que es venen a Superestalvi són peribles i exigeixen unes condicions especials de procés, conservació, emmagatzematge i transport. Això ens ha impulsat a buscar solucions per donar una segona vida a tots aquells productes que no podem vendre però que estan en perfectes condicions per a ser consumits. Vols saber com?

 

Què es el malbaratament d’aliments?

 

El desaprofitament d’aliments es refereix a tots aquells aliments llestos i segurs per el seu consum que són descartats o deixats a banda a nivell de consumidor, sense importar la seva causa.

 

El més impactant de totes que un terç de l’energia i recursos necessaris per a produir, transportar i distribuir els nostres aliments es malgastat. A Espanya, més de 7 milions de tones d’aliments són desaprofitats cada any. Dades que ens han de fer pensar i sobretot, actuar per al canvi. 

 

Salva menjar i ajuda al planeta amb Phenix i Superestalvi

 

Perquè no volem llençar ni un sol producte a les escombraries, perquè creiem que podem donar una segona oportunitat als aliments peribles i perquè volem ajudar al planeta, des de Superestalvi hem iniciat una col·laboració amb Phenix Espanya. 

 

Phenix és una aplicació mòbil que ofereix als ciutadans la possibilitat d’adquirir l’excedent dels comerços del seu voltant a un preu inferior. Una forma de lluitar contra el malbaratament en la qual tant consumidor com comerç guanyen i, sobretot, el medi ambient també.

 

Mitjançant l’app, Superestalvi posa 2 cistelles setmanals a la venda en cadascuna de les seves botigues. Aquestes cistelles es poden comprar a través de l’app a un preu de 3,99€. Una bona manera de donar una segona vida als aliments que ja no tenen possibilitat de ser venuts a les botigues però que estan en perfecte estat.

 

Ens ajudes a contribuir contra el malbaratament d’aliments? Coneix més sobre Phenix  descarregat l’app: www.wearephenix.com

 

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter