Nova imatge de Superestalvi

No és canvi, és evolució. Canviem per seguir amb tu i adaptar-nos als nous temps. Seguim sent un supermercat familiar i de barri, dels de tota la vida. Un supermercat fidel a les nostres arrels. Perquè no hi ha res més autèntic que els valors que van donar forma a aquest projecte a finals del segle passar i que ens segueixen acompanyant ara, tants anys després. No obstant això, ha arribat el moment de fer un pas endavant.

Ho fem per oferir la nostra millor versió a aquells que, com tu, heu confiat en nosaltres des de sempre. Però anem una mica més enllà. I ho fem també per obrir les portes, de bat a bat, a aquells que esteu buscant una botiga de barri on trobar tot el que necessites. A un pas teu, amb una acurada selecció de productes de primeres marques i serveix personalitzats per adaptar-nos a cada un de vosaltres.

 

Imatge Renovada

Agafem el millor del nostre passat i tot el que hem après per posar al teu abast un Superestalvi renovat.

Per això, et presentem una nova imatge amb un aire més fresc, modern, dinàmic i pròxim. Com tu. Perquè els temps han canviat i volem estar preparats per donar resposta a les teves necessitats actuals amb un supermercat de barri que aposta per la perfecta combinació estre experiència, qualitat i innovació.

 

A prop teu des de 1967

La renovació implica estrenar lema i ha arribat el moment de compartir-lo amb tu: “A prop teu des de 1967”. Mai vam pensar que cinc paraules ens representarien tan bé, però així és. Ens agrada dir que sempre hem estat al teu costat i ens sentim orgullosos de seguir mantenint viu un projecte empresarial que va néixer el 1967 amb l’obertura de la primera botiga a Barcelona.

Avui, amb set botigues a la ciutat, la unió de les dues dades ha tingut com a resultat el nostre lema. Aquest serà el nostre emblema en aquesta nova etapa.

 

Menys preu, menys temps, menys residus

Afrontem aquesta etapa apostant per reforçar el nostre concepte d’estalvi. Perquè estalviar és molt més que baixar els preus. Et presentem un Superestalvi que creu fermament en un triple estalvi:

  • Menys preu. Amb productes de primeres marques a preus ajustats.
  • Menys temps. Perquè estem a prop teu, al teu barri, i no necessites el cotxe per desplaçar-te ni trobaràs aglomeracions en els nostres establiments.
  • Menys residus. Treballem en fórmules per reduir les deixalles i els aliments que es llencen a les escombraries.

Ara es el teu torn

Això és el que volíem explicar, encara que segur que ja havies descobert la nova imatge a l’accedir a la nova pàgina web. Ara és el teu torn. Perquè volem estar en contacte permanent amb tu: cuidar-te, escoltar-te…Comptar amb tu per seguir millorant dia a dia.

 

Ens ajudes? Deixa’ns el teu e-mail per ser el primer en rebre les nostres novetats, ofertes i promocions.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter