Superestalvi aconsegueix en el Gran Recapte un 22% més que en 2021

Gran èxit en la catorzena edició del Gran Recapte. El nostre supermercat ha aconseguit recaptar en la campanya 2022 un total de 4.847 kg d’aliments (13.280,78 €), un 22% més que l’any anterior.

Segons les dades generals de la campanya, s’han recaptat 4,6 milions d’euros. Una quantitat que és la suma del valor dels aliments físics recaptats i les donacions monetàries fetes a través de diferents modalitats.

Aquesta edició ha pogut recuperar la il·lusió de la recaptació física d’aliments amb una mobilització important del voluntariat.

Any rere any, les nostres botigues es comprometen amb aquesta campanya que pretén que cap persona es quedi sense menjar al Nadal. Per això, sempre ens sumem al Banc dels Aliments per a recaptar quanta més menjar, millor.

Moltíssimes gràcies a totes les persones solidàries que heu aportat el vostre granet de sorra.

Banc dels Aliments

El Banc dels Aliments de Barcelona (BdA) és una fundació independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, que té com a objectius principals recuper excedents d’aliments aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa alimentaria.

El BdA no distribueix els aliments de manera directa als usuaris, sinó que proveeix d’aliments a la xarxa d’entitats d’iniciativa social que els reparteix a les persones en situació de vulnerabilitat, derivades pels agents d’ajuda social públics i privats, que són els responsables d’avaluar les seves necessitats i de fer el seu seguiment.

El Banc dels Aliments fonamentalment aconsegueix aliments, els distribueix a entitats socials i utilitza els seus recursos per a regular els lliuraments d’aliments durant tot l’any. Els aliments s’aconsegueixen per tres vies: la recuperació d’excedents, les donacions i el programa subvencionat per la UE.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter