Ja ens pots trovar en Glovo!

Som conscients que, a vegades, la rutina diària no et deixa temps per a fer tasques tan bàsiques i imprescindibles com anar a comprar. Per això, hem decidit fer un pas endavant. Per a ajudar-te, perquè la teva vida sigui més còmoda, tranquil·la i sense estrès. Perquè no hagis de complicar-te buscant uns minuts per a anar fins al supermercat. Perquè la tecnologia ofereix facilitats que cal aprofitar per a millorar la qualitat de vida de les persones. Perquè volem ser el supermercat de la classe treballadora, de l’estudiant, de l’empresària, de l’autònom, de la mare d’un, de l’estranger que acaba d’aterrar a Barcelona… I com en cada barri hi ha molts perfils diferents de persones, nosaltres, volem estar prop de tots. Només a un clic!

Des d’ara, entrant en l’app de Glovo podràs realitzar la teva compra en Superestalvi en qüestió de minuts i a qualsevol hora.

Podràs triar qualsevol producte de les següents seccions:

I si hi ha dies que no tens temps ni de cuinar, et recomanem la secció de plats preparats, on trobaràs amanides llestes per a degustar o croquetes per a escalfar. Dóna un cop d’ull!

https://glovoapp.com/es/es/barcelona/superestalvi-barcelona/platos-preparados_33724332/

Des dels seus inicis, Superestalvi ha volgut estar prop teu. És el supermercat del teu barri des de fa més de 50 anys. Un comerç familiar, pròxim i que busca tornar als orígens, al tracte humà, a la personalització, la proximitat i les relacions humanes.

Comença la teva compra des d’aquest enllaç a GLOVO: https://glovoapp.com/es/es/barcelona/superestalvi-barcelona/

Tags:
glovo
Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter