Superestalvi t’ofereix la versió més dolça de Halloween

Ens agradem les tradicions i, si es tracta de festes, ens les apropiem totes per a tenir sempre un motiu de celebració. Halloween és la vespra de Tots els Sants: cada 31 d’octubre. Es tracta d’una festa pagana que prové d’un antic festival cèltic amb més de 3.000 anys d’història conegut com Samhain o fi de l’estiu.

Els irlandesos celebraven el nou any cèltic del solstici de tardor. Es creien que, durant aquesta nit, els morts “creuaven al món dels vius”, de manera que col·locaven veles per poder indicar el camí.

En 1840, la festa va aterrar als EE.UU. i el Canadà gràcies als immigrants irlandesos, encara que no es va popularitzar fins a l’any 1921. La seva  esplendor va ser en la dècada dels 70-80 per l’auge del cinema.

El Halloween espanyol

A l’estat espanyol, per les seves arrels cèltiques, també se celebra aquesta tradició vinculada als esperits en zones com Galícia amb les seves meigas o la Santa Compaña. A Astúries, ja al S.VIII, els nens sortien amb fars a trucar a les portes, a Castella feien fanalets amb carabasses i a Madrid es vestien de negre i tocaven una campaneta fins a la matinada.

Truc o tracte?

La famosa frase repetida durant la nit de Halloween per tots els nens per a obtenir, en la majoria dels casos, els seus dolços predilectes.

A Superestalvi hem preparat un espai “Especial Halloween” perquè pugueu comprar tots els dolços necessaris per a aquesta festa. El nostre expositor de Migueláñez disposa de tota mena de xocolatines amb motius terrorífics, carabasses, ulls de xocolata, galetes o dents de Drácula.

Us convidem a venir a qualsevol de les nostres botigues per a donar un cop d’ull al nostre expositor més moribund…

Tracte fet?

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter