Tornada al col·le i a la feina amb el rebost preparat

Ha arrencat setembre i la nostra vida ha canviat per complet. Canvien els horaris, les activitats,… Hem tornat d’aquests viatges que pensàvem mai acabarien i ja estem a casa amb la nevera i el rebost buit.

És important que abans d’anar al supermercat fem una revisió de tot el que falta en la nostra llar i elaborem una llista. Això facilitarà la compra i ens estalviarà temps i diners, ja que només comprarem el necessari.

Moltes vegades ens centrem en la compra de menjar i oblidem altres coses importants com a draps, baietes, gerres d’aigua i altres utensilis fonamentals per al dia a dia.

També és important proveir-nos de gadgets que ens resultaran molt útils en el nostre nova rutina i en la dels més petits. En el nostre nou Superestalvi de Les Corts, hem incorporat una nova secció: “Bassar-Paraments” on podreu trobar tot tipus d’objectes per al vostre dia a dia, per a la tornada al col·le i per a la feina: tuppers de cristall ecològics i reutilitzables per a sumar-nos a la reducció de plàstics, termos, gerres d’aigua, gots, copes, bols i tot el necessari per al parament de la llar.

Preparats per al retorn!

La tornada al col·le exigeix un esforç extra: l’uniforme, els llibres, la motxilla, llibretes, l’estoig i també, el menjar. És important renovar cada any els tuppers de l’esmorzar i el berenar per a evitar que s’espatllin  els materials ja que sofreixen molt ús al llarg de l’any. A més, és important tenir organitzat un menú diferent tant per als esmorzars com per als berenars. Aquests dos menjars han de ser: saludables, nutritius, naturals i variats. Al nostre supermercat tenim fruita natural, sucs, galetes variades, cereals, lactis, pa, fruita seca i tot el necessari per a posar-t’ho fàcil.

Hàbits saludables

A l’estiu la nostra alimentació canvia, deixem de tenir horaris, oblidem l’exercici físic, la dieta saludable i incrementem els menjars fora de casa.

La volta de setembre no ha de ser només laboral, és important tornar als bons hàbits, al menjar sa, al consum de fruita i verdura, peix, carn, llegums i lactis. I molta aigua per a hidratar-nos durant aquest calorós setembre!

Fer esport és també triar les escales i no l’ascensor, anar a la compra caminant o amb bicicleta, sortir a fer llargs passejos i evitar amb cotxe o la moto en la mesura que sigui possible.

Benvingut setembre!

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter