Un any de canvis, renovacions i obertures en la cadena Superestalvi

El canvi generacional de Superestalvi ha portat moltes novetats a la cadena que posen de manifest una clara evolució, avanç i adaptació als nous temps. “És un honor tenir una clientela de tants anys tan fidel a Superestalvi”, assegura Caterina Capdevila, quarta generació d’aquesta cadena de supermercats que en només un any ha renovat dues botigues i ha fet una nova obertura integral. Tres intervencions que han estat executades en tres mercats de la ciutat comtal.

La cadena de supermercats Superestalvi porta des de 1967 proveint d’aliments i altres articles a diferents barris de Barcelona. Actualment compta amb sis botigues, quatre d’elles als mercats de Corts, Clot i Sarrià i ara també, al mercat de Felip II, després de la nova obertura a la fi de 2022.

Supermercats més accessibles

La nova aposta d’aquesta empresa familiar s’ha centrat en millorar les botigues per a oferir una millor experiència per al client. Establiments més accessibles, còmodes, amb més espai, més varietat i productes ecològics. I en aquesta línia de potenciar el respectuós amb el medi ambient, han apostat per reduir cada vegada més el plàstic a les botigues, tant en els productes, com en els equips i mobiliari dels supermercats. Han creat cartells, prestatgeries i panells de fusta, els tuppers i altres jocs d’utensilis de cuina han passat a ser fabricats en vidre i tot això, per a fomentar la reutilització i reciclatge.

Remodelacions i canvis

Els dos supermercats situats en els mercats de Corts i Clot han estat els primers a començar amb la renovació d’aquesta nova era de supermercats.

Tots dos han estat creats sota la premissa de la comoditat i eficàcia a l’hora que el client faci la seva compra de manera efectiva. Que trobi el que cerca de manera ràpida i que pugui moure’s per la botiga amb el suficient espai. A més, s’han ampliat seccions com: celler, neteja, mascotes, infantil, congelats (amb el proveïdor premium Manjaral) i menjars preparats. També s’han estrenat noves seccions com a jardineria, productes bio, basar, menjar internacional, fruiteria i verduleria.

Els horaris també han experimentat canvis. Per a millorar la qualitat de vida dels clients, s’han ampliat els horaris dels supermercats per a facilitar la compra i conciliació laboral i familiar dels veïns de cada barri. Així mateix, s’han creats noves portes d’accés en els supermercats situats a l’interior de mercats perquè quan aquests romangui tancats, els clients puguin continuar realitzant les seves compres des d’una porta externa d’accés.

Superestalvi Felip II

Es tracta del nou supermercat que la cadena ha obert recentment. Un establiment situat en el mateix mercat, en el Carrer d’Olesa. Disposa de servei de compra telefònica, a domicili, Glovo, autoservei, noves seccions més dinàmica, modernes i àgils.

56 anys d’història que han estat possibles gràcies a l’esforç dels treballadors i al gran acolliment que ha tingut aquesta cadena familiar entre els diferents barris de Barcelona. I tot això, unit a les sinergies creades amb els mercats de Corts, Clot, Sarrià i Felip II.

Inscriu-te a la nostra Newsleter

Seràs el primer a estar informat de totes les nostres promocions.

Inscriure'm a la newsletter
Inscríbete a nuestra Newsletter

Serás el primero en estar informado de todas nuestras promociones.

Inscribirme a la newsletter